• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Tivat je liberalima impuls za nove promjene, apolutne vlasti apsolutno loše

Logo blue

Liberalna partija Tivta nezadovoljna je ostvarenim rezultatom na lokalnim izborima u Tivtu, ali uvjereni smo da ovo jeste snažan impuls svim liberalima da se mijenjamo i sazrijevamo na način koji će građani jasnije prepoznati kao našu ideju slobode. Liberali će analizirati uzroke takvog rezultata u Tivtu i na osnovu toga pokrenuti reformske procese.

Liberali Tivta žele ovom prilikom da srdačno čestitaju svim građanima koji su pružili povjerenje našoj listi „Svjetionik sigurne luke“ i potvrdili racionalno promišljanje i jasno prepoznavanje pravih ideja i ljudi. Vi zaslužujete svako poštovanje jer nijeste podlegli pritiscima kojima smo svi svjedočili zadnjih dana u Tivtu, ostali ste principijelni u onome što vjerujete da je dobro za građane i Tivat.

Uvjereni smo da apsolutne pobjede bilo koga jesu apsolutno loše i nijesu dobre za snažniji progres grada i bolji život i slobodu građana. Sloboda postoji samo na slobodnom tržištu ideja i ponuda, a to neće biti slučaj u zakonodavnom organu Tivta narednih godina. U svakom slučaju, građanima želimo svaku sreću i pametno promišljanje u narednom četvorogodištu.

 

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me