• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP Kotor: Bezbjednost u gradu na niskom nivou, formirati CB Kotor

Opštinski odbor Liberalne partije Kotor na juče održanoj sjednici razmatrao je bezbjedonosnu situaciju u Kotoru.

Sve učestalija a nerazjašnjena ubistva kao i uništavanje materijalne imovine izazvalo je opravdanu uznemirenost građana.Kotorski liberali ocjenjuju da su, u cilju sigurnosti građana i zaštite njihove imovine, stvoreni uslovi da kotorsko Odeljenje bezbjednosti preraste u Centar bezbjednosti Kotor.

Kotor kao centar turizma i domaćin svjetskih kruzera, ali i grad prepoznat po mirnom, mediteranskom duhu njegovih građana, ne smije dozvoliti da se ovakva situacija produbljuje. Grad pod opsadom, vatreni obračuni na svakom mjesti i u svako doba dana nijesu nešto što pripada našem gradu. Takva situacija nedopustiva je i naša je dužnost da se borimo protiv toga.

Liberali će pokrenuti inicijativu kod ministra unutrašnjih poslova da predloži Vladi Crne Gore donošenje Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji unutrašnjih poslova, kako bi Kotor dobio Centar bezbjednosti, čime bi se dodatno i snažnije obezbijedila sigurnost građana i njihove imovine i pokušalo povjerenje u organe bezbjednosti.

Kotorski liberali insistiraće na što hitnijem rješavanju ovog problema kroz predložene mjere.

Liberalna partija OO Kotor


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me