• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Liberali će sa svim građanima mijenjati Tivat na na bolje!

20160414 184125

Svjetionik sigurne luke- Liberali Tivta poručili su na završnoj konvenciji da građani glasom koji daju liberalima u Tivtu glasaju za svoju slobodu, svoje dostojanstvo i za svoju šansu. Nosilac liste tivatskih liberala Borislav Boro Samardžić rekao je da liberali okupljaju sve građane slobodne volje koji žele da učestvuju u kreiranju politike lokalne samouprave i izgrade još bolji Tivat. Za liberale su dobrodošli svi građani bez obzira na svoja uvjerenja i opredjeljenja.

Predsjednik LP Andrija Popović uvjeren je da će liberali Tivta nakon 17. biti dio nove vlasti i presduni faktor za njeno formiranje. Nakon 26 godina opozicionog djelovanaj u Tivtu, liberali moraju preuzeti odgovornost i pokazati građanima da liberali imaju znanja, mudrosti i snage da realizuju ono što su klučni projekti koje su kreirali zajedno sa građanima.

Popović je pozdravio i lidera Liberalnog saveza Slavka Perovića koji je, kako je kazao, bio centalna figura nekadašnejg liberalnog pokreta i dao snažan zamah za naše djalje djelovanje, što su okupljeni građani propratili velikim aplauzom.

Liberali, 10 godina nakon obnove nezavisnosti, nijesu zadovoljni učinjenim. Pohvalno je što smo na vratima NATO saveza i EU, ali su problem koji pogađaju ogroman broj građana ostavljeni u stranu. Liberali će zato nastaviti da mijenjaju Crnu Goru na bolje.

Građane i simpatizere okupljene na Završnoj Konvenciji liberalne liste za Tivat “Svjetionik sigurne luke” pozdravili su i kandidati za odbornike koji su predstavili ključne oblasti i ideje za koje će se zalagati u budućem sazivu Skupštine Tivat.

Na konvenciji “Svjetionik sigurne luke” tivatskih liberala poručeno je da je Liberalna partija uspjela da obnovi stari liberalni duh po kojem je naše djelovanje prepoznatljivo u Crnoj Gori i Tivtu. Ogroman broj onih koji su oosnivači liberalnog pokreta s početka 1990.-ih ali i snažna podrška novih, mladih i slobodnih ljudi, garancija su da liberalna ideja stoji na snažnim temeljima i garantuje napredak državi.

Poručeno je i da LP neće dozvoliti da se bilo čiji politikanski interesi prebijaju preko leđa građana i da će liberali snažno braniti zakone, Ustav i građanska prava.

Konvenciju nije otpratio državni javni servis RTCG te je na taj način nastavljena politika lošeg upravljanja ovom kućom i liberali već naslućuju u kojem smjeru će ići ova politička kampanja i kako će izgledati sjutrašnji Dnevnik na TV Crne Gore.

PR Služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me