• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Čestitka povodom Dana opštine Berane

Povodom Dana opštine Berane, predsjedniku opštine, predsjedniku Skupštine opštine, odbornicima i svim građanima Berana u svoje ime i u ime Liberalne partije Crne Gore upućujem najiskrenije čestitke, uz želju da u vremenu koje je pred nama ovaj grad da snažan doprinos razvoju  potencijala sjevera naše države.

U svojoj istoriji Berane je uvijek bilo bastion slobode i antifašističke borbe, grad i njegovi stanovnici koji su bili uzor mnogim generacijama kako se bori i kako se radi za slobodu svoje zemlje. Građani Berana mogu biti ponosni na datum koji obilježavaju, jer je to jedan od najsvjetlih dana časne antifašističke borbe, slobodarskog crnogorskog naroda, a posebno onoga dijela koji pripada sjevernom regionu Crne Gore.  Istorija je pokazala da samo hrabri i uporni narodi koji znaju da prate progresivne vizije i da grade, a ne razgrađuju, uspijevaju, a vi dragi Beranci pripadate jednom takvom narodu i sa dignitetom nastavite da razvijate Berane svih nas.

Više sam nego siguran da će građani Berana i dalje unapređivati visok nivo međususjedskih odnosa uz njegovanje skladnih vjerskih i nacionalnih osjećanja koji su uvijek krasili Berane. 

Andrija Popović, 

Predśednik Liberalne partije 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me