• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Predsjednik Liberalne partije posjetio opštinu Danilovgrad

Danas, 17.5.2014. je opštinu Danilovgrad posjetio predsjedik Liberalne partije – Andrija Popović sa saradnicima, gdje se sreo se koalicionim partnerima i čelnicima „Koalicija za evropski Danilovgrad“, nosiocem liste – Branislavom Đuranovićem i predsjednikom Opštinskog odbora DPS – dr Miodragom Đurovićem.

Rukovodstvo Liberalne partije je, poslije razgovora sa građanima Danilovgrada i čelnicima koalicije, ubijeđeno u apsolutnu pobjedu suverenističke državnotvorne „Koalicije za evropski Danilovgrad“ što će biti dodatni inpuls za dalji razvoj ove opštine, koja  je u Crnoj Gori, ali i u regionu, prepoznata kao uspješan primjer sredine u kojoj se najviše odmaklo u hvatanju evropskog priključka, u svim oblastima živjenja, naročito u maloj nezaposlenosti, prirodnom priraštaju stanovništva kao i mogućnostima za privredni razvoj.

Dana 25. maja, na lokalnim izborima u Danilovgradu, građani i građanke neće imati nikakvu dilemu jer će suverenistička „Koalicija za evropski Danilovgrad“, koju čine DPS i LP, odnijeti ubjedljivu pobjedu.

Ovom prilikom, na sastancima u Danilovgradu, dogovoreno je i zajedničko obilježavanje velikog crnogorskog praznika - Dana nezavisnosti – 21. maja u opštini Danilovgrad.

Informativna služba LPCG

 

 

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me