• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP Danilovgrad: Jačajmo suverenost Crne Gore

Liberalna partija od samog početka čvrsto stoji na bastionu obnove i očuvanja državnosti Crne Gore. Za nas Liberale, Crna Gora i njena nezavisnost su svetinja kojoj smo se posvetili cijelim svojim bićem.

U Danilovgradu, takav kurs očuvanja crnogorske državnosti, jasno smo prepoznali kod Demokratske partije socijalista. Iz tih razloga donijeli smo odluku o koalicionom nastupu na predstojećim lokalnim izborima. Na ovaj način željeli smo da očuvamo pro-crnogorski kurs naše opštine, jer smo procijenili da bi eventualna promjena vlasti u Danilovgradu bez dileme dovela na vlast anti-crnogorske snage oličene u gotovo cjelokupnoj danilovgradskoj opoziciji.

Na naše veliko iznenađenje, opozicionom bloku je pristupila Socijaldemokratska partija. Nije nam jasno koji su razlozi rukovodili ovu izvorno suverenističku partiju da uđe u koaliciju sa opozicionom Pozitivnom. U Danilovgradu je svima poznato da su glasači Pozitivne, u najvećem broju razočarani glasači Socijalističke narodne partije i Demokratskog fronta. To se veoma jasno može vidjeti iz analize do sada održanih izbora. Sigurni smo da je ovakav podatak poznat SDP, pa nas time još više zbunjuje i zabrinjava njihova odluka da budu u koaliciji sa Pozitivnom. Zato, pozivamo sve građane Danilovgrada kojima je na srcu jačanje suverenosti naše države da dobro razmisle kome će dati glas i povjeriti vlast u Danilovradu. Nemamo dileme, glas dat koaliciji SDP-Pozitivna je glas dat i onima kojima je srce više vezano za neku drugu državu.

Glas dat našoj koaliciji je glas dat za prosperitet Danilovgrada i Crne Gore. Zato 25. maja zaokružite broj 4 - Koalicija DPS i Liberalna partija "Za evropski Danilovgrad - Milo Đukanović" .    

Predsjednik OO LP Danilovgrad

Rade Perović


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me