fb1  yt1

Reagovanje na saopštenje iz Pljevalja

Napuštanjem Liberalne partije, interesantno, posljednjeg dana za predaju izbornih lista za lokalne izbore, Predsjednika i dva  člana Opštinskog odbora LP Pljevlja, napravljena je  velika politička šteta članovima, simpatizerima i glasačima naše partije u Pljevljima, jer nemaju koga podržati na ovim lokalnim izborima. S druge strane je napravljena korist Liberalnoj partiji, jer bi kasnije politički kameleoni, uzeli eventualno osvojeni mandat i ponijeli ga gdje su već pošli, po dosada utvrđenoj praksi u Bijelom Polju i Baru. Odlazak Ranka Đurđića sa čela LP OO Pljevlja je još jedna uspješna priča rukovodstva Liberalne partije, jer smo konačno naučili da prepoznamo ko zaista zastupa interese partije, a kome su na prvom mjestu lični interesi.

Što se tiče njegovog današnjeg reagovanja, te proricanja budućnosti LPCG, sa njenim rukovodstvom i njenim politikama, napomenućemo samo da je sadašnje rukovodstvo na čelu sa Predsjednikom LP Andrijom Popovićem povratilo parlamentarni status na državnom nivou, te da je na nedovno održanom Kongresu Liberalne internacionale u Roterdamu Liberalna partija Crne Gore dobila potvrdu da je na najboljem putu za promociju i ostvarivanje liberalnih načela u Crnoj Gori.  Jasno, da je ovo nastavak ujdurme koju poslije poraza na Konferenciji LP u septembru 2013.god. sprovodi par sujetnih gubitnika, ali i po saznanjima iz Pljevalja opravdano sumnjamo da se radi o novom primjeru političke korupcije i pozivamo Osnovnog državnog tužioca da ispita što se dešavalo u Pljevljima 29.4.2014.god., posljednjeg dana za predaju izbornih lista na lokalnim izborima.

Informativna služba Liberalne partije

Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int