• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP naredne sedmice o načinu izlaska na izbore u Bijelom Polju i Pljevljima

Nakon prezentiranja koalicionog sporazuma i potvrđivanja izbornih lista od strane opštinskih Izbornih komisija u Bijelom Polju i Pljevljima, Predsjedništvo Liberalne partije LP će naredne sedmice dati eventualnu saglasnost opštinskim odborima u tim opštinama, na potpisane koalicione sporazume, saopšteno je iz LP. 
Glavni odbor Liberalne partije, čija je nadležnost da odobrava kada, sa kim i pod kojim uslovima LP može zaključiti koalicioni sporazum, dao je saglasnost da ta partija na izborima u Glavnom gradu ide u koaliciji sa Demokartskom partijom socijalista DPS, Bošnjačkom strankom BS, Demokratskom unijiom Albanaca DUA i Hrvatskom građanskom inicijativom HGI. 

“Takođe, potvrđen je koalicioni sporazum liberala u opštini Gusinje, u široj koaliciji, na čelu sa bez sumnje najjačom političkom strankom iz te opštine - Partijom za Gusinje”, saopšteno je iz LP. 

Po ovlašćenju Glavnog odbora LP, Predsjedništvo partije je podržalo samostalan nastup u opštini Bar, na čelu sa nosiocem liste dr Aleksandrom Vujičićem i pod sloganom "Barski liberali - LPCG”, kao i koalicioni nastup u opštini Danilovgrad sa DPS-om.

“Nakon prezentiranja koalicionog sporazuma i potvrđivanja izbornih lista od strane opštinskih Izbornih komisija u Bijelom Polju i Pljevljima, Predsjedništvo LP će naredne sedmice dati eventualnu saglasnost opštinskim odborima LP u tim opštinama, na potpisane koalicione sporazume”, saopšteno je iz LP.

Informativna služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me