• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP Berane: Opština da radi svoj posao i pomogne porodice kojima je nevrijeme oduzelo krov nad glavom, makar iz budžetske rezerve


Pozivamo Opštinu Berane i nadležne u lokalnoj upravi da odgovorno rade svoj posao i da konačno pruže neophodnu pomoć porodicama koje su usljed velikog nevremena ostale bez krova nad glavom u svakom smislu.


Naime na takozvanoj "Žutoj zgradi" olujni vjetar tokom dana vikenda uništio je krovnu konstrukciju usljed čega je nekoliko porodica sa maloljetnom djecom moralo da napusti svoje stanove i ostali su na ulici.

Nakon apela porodica da im se pomogne u saniranju štete Opština Berane i njen predsjednik ostali su nijemi i oglasili se nenadležnim bez ikakve empatije i brige za sugrađane. Zato apelujemo još jednom na lokalnu vlast i njenog prvog čovjeka da se hitno uključe u rješavanje ovog problema koji sada već ugrožava živote i ovih porodica ali i svih građana koji prolaze pored pomenute zgrade. Ukolilo predsjednik nije dovoljno vičan na koji način da pomogne građanima, sugerišemo mu da iskristi makar sredstva iz budžetske rezerve Opštine, jer, ubjeđeni smo da u Beranama trenutno nema stvari od većeg prioriteta nego što su životi i zdravlje ovih porodica.

Opštinski odbor Liberalne partije Berane


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me