• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Cetinjani da izađu na izbore bez straha i mudro i spriječe pokušaje prekrajanja volje građana i sudbine Crne Gore

Uvaženi Cetinjanke i Cetinjani, važno je da, kao slobodni građani, uprkos ogromnim izazovima i pritiscima u vremenima velikih previranja, u subotu 08. jula, hrabro izađete na izbore i mudro iskoristite svoje biračko pravo na ponovljenom glasanju na biračkom mjestu ,,LPO" II. 

Pozivamo vas da, kao neko ko je uvijek bio odgovoran prema Crnoj Gori i najbolje razumio potrebe naše države, u subotu pružite punu podršku koaliciji "Zajedno" kao što ste to uradili i 11. juna. Vi Cetinjani ponovo imate u rukama priliku da sudbinski opredijelite budućnost Crne Gore, a mi liberali duboko vjerujemo da to niko ne zna bolje nego vi.

Vama na Cetinju najbolje su poznati stalni pokušaji djelovanja aktuelne vlasti suprotno Ustavu, volji građana i interesima Crne Gore, često i nasilno, kako je to više puta bio slučaj u Prijestonici posljednjih godina. Jasno je i sasvim sigurno da Cetinje neće podržati bilo koji pokušaj izbornog inženjeringa i mijenjanja volje građana, koja je slobodno i dostojanstveno iskazana na nedavnim izborima u Crnoj Gori a kamo li dati šansu poraznim i promašenim politikama da i dalje zavode Crnu Goru i njene građane ka sopstvenoj propasti.

Crna Gora je od avgusta 2020. godine u mraku, i jedino luča koja gori za pravo, čast i slobodu, sa Cetinja može biti putokaz da se vratimo na evropski put, što je cilj koalicije "Zajedno". Da bismo ispunili obećanje koje smo i dali tokom predizborne kampanje, a to je evropska, moderna i građanska Crna Gora, potrebna nam je vaša podrška, zato u subotu moramo zajedno, ponosno i dostojanstveno, dati svoj nemjerljiv doprinos takvoj budućnosti Crne Gore. Sve drugo je nastavak tumaranja i izgubljeno vrijeme za sve nas i za generacije koje dolaze.

Liberalna partija Crne Gore 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me