• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Smijenjena Vlada nastavlja da sramoti Crnu Goru klero-nacionalističkom farsom u Banja Luci

Smijenjena Vlada Crne Gore nastavlja da sramoti Crnu Goru i razara njen, kako međunarodni ugled, tako i unutrašnji sklad. Ministri iz Vlade Damjanović i Kovač svojim prisustvom na neustavnom danu proslave RS u Banja Luci potvrdili su da su samo poslušnici klero-nacionalističkih politika koje vode Crnu Goru u sunovrat. Klero-nacionalistička farsa u organizaciji Dodika, sa sve paravojnim formacijama, militantnim poklicima i slavljenjem ratnih zločina i zločinaca, čak je dodijelila orden Vladimiru Putinu uz oduševljenje prisutnih ministara Vlade Crne Gore.

Podsjećamo da je ovu proslavu neustavnom proglasila i najviša sudska istanca susjedne BiH, visoki predstavnik u ovoj državi kao i kompletna međunarodna zajednica, naročito EU, pa je ovakva podrška ministara Kovača i Damjanovića još jedna potvrda suštinski antievropske i destruktivne politike Vlade Dritana Abazovića.

Pozivamo Vladu Crne Gore da uputi zvanično izvinjenje građanima ali i našim međunarodnim partnerima te da se ogradi od ovog skandaloznog čina i pokuša da ublaži posljedice ovog skandala koji sa podozrenjem posmatra kompletna javnost.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me