• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Koalicija DPS-SD-SDP-LP: Zahvaljujemo na dodatnim argumentima u korist našeg stava

Zahvaljujemo koaliciji NP-DCG-ES-DSS, još jednom su potvrdili da ispravno percipiramo i govorimo, i da ćemo nakon 23. oktobra raditi prave stvari. Mi smo naše saopštenje bazirali na informaciji menadžmenta Opštine Tivat i pohvalama predsjednika i potpredsjednika Opštine o obilasku gradilišta trotoara u dužini od 50 metara. U saopštenju smo dali naše viđenje i utvrdili da se radi o zloupotrebi položaja u svrhu promocije jedne izborne liste. 

Nije nam odgovoreno sa tih pozicija, već upravo od strane ove koalicije. Dodatno su sve “zapečatili” time kako su iznijeli, citiramo, “dio onoga što će se raditi u narednom periodu”. Zbunili su se, sa “pogrešne” adrese odgovorili, i samo dokazali da se u informaciji Opštine radi o partijskoj promociji sa funkionerskih pozicija. A kako je samo lako bilo davati obećanja o depolitizaciji javne uprave, spriječavanju zloupotreba u kampanjama, itd. itd. Toliko o navodnim principima za koje su se izborili. 

Brane neke nove “vrijednosti", koje su građanke i građani Tivta nažalost osjetili kroz narušavanje skladnog života u gradu, što im neće zaboraviti, kao ni lažna obećanja koja su prosipali kao "narodni pobjednici".

Umorio se Tivat od njihovih žaoka, hoće stabilan, pomiriteljski menadžment grada, koji će ih voditi u korak sa savremenim razvojnim trendovima. Olako optužuju, još lakše i drsko sude, a barem se u Tivtu svi znamo, znaju naše sugrađanke i sugrađani ko je ko. 

Izbori se u demokratskim društvima raspisuju da bi građani odlučili kome će ukazati povjerenje da preuzme odgovornost upravljanja kroz zakonodavnu, a posredno i izvršnu vlast. Ne odlučuje o tome koalicija koja vjerovatno želi da “zapečati” i demokratiju i pravo građana da odlučuju. 

Ovom prilikom nećemo o tome čiji su hapšeni ovih dana. Odjeknulo je dovoljno, do važnih inostranih adresa. Svakako i dalje vrlo snažno podržavamo rad nadležnih organa na svim poljima. Ne brinemo, u narednim danima ćemo jasno i glasno prezentovati "prave vrijednosti" koje ste uradili za ove dvije godine, jer neko je već šapnuo tužilaštvu o vašem "poštenju".

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me