• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

DPS i Liberalna partija u Baru potpisali koalicioni sporazum: Bar uvijek čvrsto stajao na braniku vrijednosti građanskog i modernog društva

Demokratska partija socijalista i Liberalna partija potpisale su danas sporazum o koalicionom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Baru.

Sporazum je zaključen na osnovu dugogodišnje uspješne saradnje potpisnika na implementaciji razvojnih politika u Baru i valorizacije svih njegovih potencijala ali i na temelju zajedničkih vrijednosti građanskog i otvorenog društva te vizije Bara kao modernog, mediteranskog i evropskog grada. Naš grad u svakom je vremenu bio primjer i uzor da takve vrijednosti nemaju alternativu te da će Bar uvijek stajati čvrsto na braniku očuvanja takvih vrijednosti crnogorskog društva.

Uspješan rad lokalne uprave u proteklom mandatu i gotovo potpuna relizacija definisanih programskih ciljeva, garancija je da će se sa takvom razvojnom politikom nastaviti i u narednom četvorogodišnjem periodu u najboljem intersu građana Bara i kvaliteta života u našem gradu. Poručeno je da će koalicija djelovati na načelima kontinuiranog održivog razvoja opštine Bar, očuvanja životne sredine, tolerancije i zajedničkog života među svim različitostima koje pripadaju Baru.

Uvjereni smo da građani Bara, koji vide Crnu Goru kao stabilnu, građansku i prosperitetnu državu i buduću članicu Evropske unije, to jasno prepoznaju te da će i ovoga puta snažno podržati građansku koaliciju koja je danas još jednom potvrdila otvorenost i spremnost na saradnju sa svima koji baštine takve vrijednosti i koji će zajednički činiti novu lokalnu vlast u Baru.

 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me