• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Nezavisni odbornici u Baru pristupili liberalima, formiran novi klub odbornika Liberalne partije

Nezavisni odbornici u Skupštini Opštine Bar pristupili su Liberalnoj partiji. Tri odbornika koja su činjela Nezavisni klub odbornika formirali su novi klub odbornika Liberalne partije sa kojim će nastupati u lokalnom parlamentu u Baru.

Polazeći od zajedničkih principa građanskog i otvorenog društva, ali i ideje o razvoju Bara kao multietničkog, mediteranskog i ekonomski naprednog grada koji je sve poželjnije mjesto za život, odbornici su donijeli odluku da političku borbu nastave zajednički sa barskim liberalima.

Glavni cilj jeste objedinjavanje svih građanskih i progresivnih snaga u Baru koje dijele identične političke, socijalne i ekonomske principe kako bi zajednički ponudili našem gradu najbolja rješenja, konkretne projekte i održiv razvoj kroz pametna i dugoročna ulaganja u prioritetne oblasti u Baru. Klub odbornika Liberalne partije u Skupštini Opštine Bar ali i Opštinski odbor LP u svom ukupnom djelovanju biće konstruktivan partner svim srodnim poltičkim subjektima a u najboljem interesu razvoja Bara i unapređenja kvaliteta života njegovih građana.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me