• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Joković legetimizuje prljavu politiku i obračune sa vrha vlasti

Potpredsjednik Vlade u ostavci i lider SNP g. Joković nastavlja sa vrha vlasti da legitimiše gnusne i nezamislive napade na političke protivnike, nedostojne takve funckije i javnog funkcionera. Napadom na Demokrate, kroz koji provlači njihov porodični i lični život, to da li neko ima djecu ili nema i zašto je to tako, pokušavaju da diskredituje oponente na nizak i mizeran način, neprihvatljiv je.  Liberali jesu politički protivnici ove partije, ali politička borba mora da sadrži neka pravila i ne ide ispod elementarne ljudskosti, časti i pristojnosti.

Ova Vlada je dovoljno vulgarizovala javni prostor da je zadnji trenutak da to prestane da čini i da uvodi u praksu stvari koje nikome nikada nijesu pale na pamet u Crnoj Gori da javno saopštava. Takvo zagađivanje javne scene ne traje od juče, ali srećom neće još dugo potrajati. 

Crnogorskoj politici potrebno je ozdravljenje i uspostavljanje principa na kojima će ona funkcionisati, poštujući ljudsko dostojanstvo kako oponenata i neistomišljenika tako i građana Crne Gore kojima se na ovaj način vrijeđa razum i pamet.

PR služba LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me