• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Ludilo i paranoja Demokrata postaje zabrinjavajuća i opasna za društvo


Demokratska Crna Gora ponovo, ničim izazvana, blati i napada liberale i lidera LP Andriju Popovića i to u još jednoj "ljubavnoj" svađi sa aktuelnim partnerima u vlasti. Očigledno je da ludilo i paranoja koja potresa Demokrate postaje zabrinjavajuća i sve opasnija pojava za društvo. U takvom svom ludilu oni gube sve skrupule, sve kočnice i svaki razum i gebelsovski napadaju svakoga u Crnoj Gori ko im nije po volji. Dok su to radili kao članovi SNP, simpatizeri Sedmog Bataljona ili kasnije opoziciona partija Demokratska Crna Gora, ta histerija služila je samo za podsmijeh i šale javnosti, međutim, kada to govore sa pozicije vlasti to postaje opasna praksa koja može donijeti samo nevolje svima. 

Podsjećamo ovi družinu, kada već stalno pokazuju interesovanje za liberale i Andriju Popovića, da ništa ne može oprati njihovu prljavu prošlost, sluganstvo Slobodanu Miloševiću, zveckanje oružjem i zastrašivanje naroda Sedmim bataljonom iz kojeg su potekli i prljavu velikosrpsku politiku koje se danas, na sreću, makar javno odriču. 

Društvo amatera, pripravnika, partijskih uhljeba i plagijatora, bez ikakvog dostignuća u životu osim prazne priče i reklame, mora da zna da je Andrija Popović poslanik sa ogromnim međunarodnim životnim i profesionalnim iskustvom, prepoznat i cijenjen širom svijeta, a ne samo u omladini SNP poput rukovodstva Demokrata. Svjetski i olimpijski šampion, čovjek koji je bio najtrofejniji sportista Crne Gore još u onoj velikoj Jugoslaviji i proslavljeni vaterpolista, poštovan i voljen na svim meridijanima. Osim toga, Popović je i potpredsjednik Liberalne Internacionale, moćne međunarodne političke asocijacije koja okuplja partije, lidere, šefove država i vlada sa svih kontinenata a čiji je LP punopravni član, o čemu Demokrate mogu samo da sanjaju iz okoline Podgorice. 

Vjerujemo da je amaterima, pripravnicima i plagijatorima bez ikakvog dostignuća u realnom životu mimo svojih funkcija, nije lako da sve ovo čuju pa je zato Popović i njihova stalna meta. Međutim, istina je neumoljiva a činjenice su takve kakve jesu bez obzira na trenutne političke funkcije i položaje. Još je ovo važno da znate, pamet i istina nijesu gotovo nikad onamo đe je većina niti je veličina garancija kvaliteta. 
Neće dugo proći, proći će mandan i ovoj većini i proći će i sve funkcije i u Skupštini i Vladi, onda će te u očima naroda, shvatiti ko ste i šta je vaša lična karta u životu. Zato se bolje potrudite da to promijenite nego što se bavite čaršijskim ogovaranjima časnih ljudi. 

PR služba LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me