• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Sa razrješenjem Leposavića, ostavke da podnesu svi koju su ga podržali, prvi Abazović

Nakon današnje najave premijera Krivokapića da će tražiti razrješenje ministra pravde Vladimira Leposavića, zahtijevamo da ostavke podnesu i svi oni vladini funkcioneri i političari koji su otvoreno pružali podršku Leposaviću i branili ga u, ispostavilo se na kraju, ipak pogrešnom djelovanju i štetnom za Vladu i državu. Sve ovo potvrdio je i sam premijer i bilo bi nečasno i licemjerno od onih koji su govorili da je ministar u pravu ili da nije kazao to što je kazao u oči javnosti, da zajedno sa njim odu sa svojih funkcija.

Prvi primjer treba da da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kao najviši i najodgovorniji u hijerarhiji. Naime, Abazović je rekao ranije za RTCG da ministar pravde Vladimir Leposavić nije negirao genocid u Srebrenici i očigledno u oči ponovo lagao javnost, drsko smatrajući da treba da vjerujemo više njemu nego sopstvenim ušima i očima. Abazović na ovaj način nastavlja da ponižava dostojanstvo i razum građana koje već duže proglašava neinteligentnim, zaostalim i zaglupljenim narodom sa najmanjim IQ u Evropi i ne prestaje sa tim gnusnim uvredama sopstvenog naroda. U svakoj drugoj državi i Vladi Abazović bi bio javno osramoćen i za dugo skrajnut iz javnog života države a narod bi ga prezreo kao arogantnog političkog mainipulatora. 

Osim Abazovića, prinipijelnost u svojim stavovima treba da pokažu i ostali koji su lagali građane i stali na stranu Leposavića tvrdeći da on nije rekao to što je rekao, i da odu zajedno sa njim. Naročito sada kada je to potvrdio i njegov nadređeni Zdravko Krivokapić.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me