• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Bečić dosljedno i snažno nastavlja sa politikom demagogije i dvoličnosti

Aktuelni predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Demokrata i sa nove pozicije, dosljedno i snažno nastavlja da sprovodi politiku demagogije i dvoličnosti koja je bila lajtmotiv ukupnog političkog djelovanja njegove politike i partije.

Nakon što je bez i malo ustručavanja sebe kandidovao za predsjednika Skupštine u koju četiri godine kao poslanik nije kročio niti riječi progovorio ili dao bilo kakav doprinos, Bečić nastavlja da omalovažava pamćenje građana pa još i dovodi u opasnost njihove živote.

Bečić je kršenjem zaštitnih mjera na masovnom skupu sahrane mitropolita Amfilohija doveo u opasnost mnoge građane ali i zapošljene u Skupštini Crne Gore. On je, sad već evidentno, bio rame uz rame sa vjerskim velikodostojnicima kojima je potvrđen Covid19 virus a koji nijesu imali nikakvu zaštitu niti držali distancu, rame uz rame sa g. Bečićem. Ovakvim neodogovornim ponašanjem on je unizio položaj šefa najvećeg predstavničkog doma svih građana. Zato je posebno licemjerno što samo dan nakon toga, isti Bečić na sastanku sa predstavnicima Instituta za javno zdravlje poziva građane na poštovanje mjera i upozorava na opasnost i odgovornost okupljanja bez distance i bez zaštitnih mjera. Jasno je da ovako dvolični postupci samo nanose štetu ugledu Skupštine i da građani gube povjerenje u mjere nadležnih organa kada ih svjesno i drsko krše najviši državni funkcioneri. Poručujemo zato g. Bečiću, kao novajliji u Skupštini i na odgovornoj funkciji, da kada ubuduće bude držao moralne lekcije, da se prvo pogleda u ogledalo i da krene od sebe.

 

PR služba LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me