• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Predsjedništvo LP uskoro predlaže način izlaska na izbore

Predsjedništvo Liberalne partije održalo je sjednicu sinoć u Podgorici. Diskutovalo se o aktuelnoj političkoj i ekonomsko-socijalnoj situaciji u državi nakon, vjerovatno prvog vala globalne pandemije Covid-19 i u susret predstojećim parlamentarnim i lokalnim  izborima u Kotoru, Budvi, Gusinju, Andrijevici i Tivtu.

Predsjedništvo je donijelo zaključak da će uskoro predložiti Glavnom odboru na koji način će LP nastupati na parlamentarnim izborima. Odluka će biti donijeta uz vođenje računa o najvišim državnim interesima u vremenu pokušaja slabljenja i urušavanja ustavnog poretka Crne Gore. Crnogorski liberali su već 30 godina "mašinovođe" obnove naše državnosti i sa partnerima iz DPS,SD i manjinskih partija,sačuvaće se evro-atlantski hod Crne Gore,neće se dozvoliti planirano rušenje i promjena državnog uređenja i poretka.

Nakon definisanja datuma održavanja lokalnih izbora, Predsjedništvo LP takođe će predložiti način izlaska liberala na iste. Predsjedništvo je raspravljalo i o drugim temama iz svoje nadležnosti.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me