• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Na Cetinje su mnogi nasrtali kao i Mandić pa i propadali

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić još jednom je ponizio sebe i svoju političku opciju nasrćući ponovo na Cetinje, crnogorsku istorijsku, kulturnu i državotvornu prijestonicu. On je danas u Skupštini Crne Gore još jednom pokazao što on i njegova politička grupacija misli o Crnoj Gori i njenim narodima, kako crnogorskom, tako i manjinskim narodima i njihovoj slozi i jedinstvu. Na Cetinje su mnogi nasrtali kao i Mandić pa i propadali. 

Jasno nam je i zašto je njima Cetinje nepodnošljivo i zašto pokušavaju da omalovaže prijestonicu i njene građane, isključivo zato što znaju da je Cetinje simbol moderne Crne Gore, njene slobode, obnove i građanskog, tolerantnog društva koje je njima trn u oku.

Cetinje se Mandićevim političkim očevima i uzorima suprostavilo i početkom 90-ih godina kada su pokušavali da siju zlo i mržnju prema svemu drugačijem i suverenoj Crnoj Gori, Cetinje im je dalo odgovor na sva njihova nepočinstva i nikada nije ćutalo na njihov ekstremni i militantni nacionalizam pa čak ni kada su Mandić i drugovi , kako se sami hvale, upirali topovske cijevi na Cetinje i na druge gradove u Crnoj Gori.

Srećom po Crnu Goru, a na nesreću Mandića kojem je ostalo samo da verbalno nasrće i proziva svakog ko misli svojoj državi dobro i želi svojem narodu napredak, njihovo vrijeme negiranja i njihove kolijevke je zauvijek prošlo a građani Crne Gore, zajedno sa Cetinjem, odabrali su i čvrsto biraju evropski put i put građanske i napredne države u kojoj nema i neće biti mjesto za mandićevske politike.

PR služba Liberalne partije


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me